chinatungsten online ESTABLISHED1997 ISO9001:2008 CERTIFICATED
fogadtatás>>

Molybdenum Bare


Moly bar / molibdén barMoly bar / molibdén bar

Molybdenum pronat e lartë shkrirjes të produkteve, përçueshmëri mirë termike dhe zgjerimin ulët termike. Gjatë temperaturë të lartë, e shkume, dhe forca të lartë pa shtrembërim i fije, etj

Prodhuar molibden shufra prerje në gjatësi të rastit, ose gjatesite e konsumatorëve që ju dëshironi. Përveç kësaj, tri procese të ndryshme sipërfaqe ose përfundon, të cilat, në varësi të përdorimit të dëshiruar fund të bare molibden.

CTOMS prodhon shufra pastër dhe doped molibden lanthanated. Sa më i lartë lanthanated shufra molibden doped shënjestër aplikimet temperaturë përdorimi ku epshmëri është e mbajtura nga rikristalizimin e kryqit materiale më të vogla

Leírás

Kód

Sűrűség

(g/cm3)

Méretek (mm)

Alkalmazások

Hagyományos molibdén rúd

Mo-2

9.3

Square 15 x 15 x 600

Round Dia17 x 350

Tiszta molibdén rudak rajz normál molibdén huzal

Magas hőmérséklet molibdén rúd

GHM

Nyersanyag molibdén huzal elektromos fényforrások és rudak

RGMo-2

9.9

Dia. (16.5-18) x (350-450)

 

Molibdén rúd acél olvasztására

Mo-1

Mo-4

9.5

20 x 20 x 600

Nagy tisztaságú, ez az adalékanyagként használt anyagok az acél olvasztására.

Tema & Dukje: Ndarë forcon shufra molibden dhe shufra molibden lëmuar, forcon molibden shkopi sipërfaqe është e lejuar për të ndryshket filmit dhe të lehtë të shënojë falsifikim çekiç; lëmuar molibden shufra sipërfaqësor paraqet famë metalike, dhe nuk oksidohet në fenomen të veçantë; Dy Sipërfaqet nuk janë gabime, të tilla si shtresa e ndarë, kërcitje, Burr dhe kërcitje vertikale, etj

Pastërtia: Mo 99,95%

Specifikimet: Dia. (0,8-16) x L (mm).Diametër dhe gjatësi sipas variacionit të dy palëve të konsultohet standardin GB4188-84 ose kërkesave të klientit

Aplikime: përdoret për të bërë pjesë pajisje vakum elektrike dritë elektrike burim

Më shumë detaje mund të gjenden në tenja Sheshi Bar, Plate, Round Bar & Rod

Nëse keni ndonjë interes në produktet tona, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni me email apo telefon sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com : 86592512 9696

 

 

Media Center>   [Information Bank]  [Dictionary of tungsten]  [Products Pictures' Bank]  [Live Video of Processing]  [Videos of Machining]  [Catalogs]
Ours Teams>   [Journey to Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [Outside]  [2008 Spring Festival]  [2009 Xmas]
Chinatungsten Group>   [Tungsten Alloy Supplier]  [CTIA]  [CTIA-EN]  [CTIA-日本語]  [Tungsten Carbides] [Dart Accessories ] [Tungsten Wire]  [Tungsten Bars/Rods]   [Paper Weight]  [Tungsten Heavy Alloy]   [Chatroulette]   [Tungsten Wikipedia]   [Tungsten Jewelry]   [Fishing Sinkers]  [Tungsten Bucking bars]
    [Tungsten Alloy]   [XATCM ]    [Infosys]  [Pure Tungsten]  [Tungsten Heater] [Tungsten Powder]  [DartChina Club][Tungsten Copper]
    [Dart Shopping][Xiamen Tungsten] [Metals Price]

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备05002525号-1
Copyright©1997 - 2017 ChinaTungsten Online All Rights Reserved