chinatungsten online ESTABLISHED1997 ISO9001:2008 CERTIFICATED

Молибден Производи

Молибден проводници
  Чиста Молибден проводници
  Спреј Молибден проводници
  Молибден дорник
Молибден жезли / барови
Молибден игли
Молибден плочи
Молибден плочи и фолија
Молибден sputtering цели
>Молибден Crucible / прошетки
Молибден диск
Молибден летајќи
  TZM
  TZC
  Молибден волфрамово
  Молибден Бакар
  Феро Молибден
> Други производи Молибден
  Молибден Оксид
  Молибден Trioxide
  Молибден Концентрат
  Молибден Електроди 
   Молибден карбид 
  Молибден карбид игли
  Амониум Molybdate
  Амониум Molybdate МСС
  Натриум Molybdate
  Натриум Molybdate МСС
  Бариум Molybdate
  Спреј Молибден Буре
  Молибден Penetrator
  Хемиска анализа Извештај
> За Молибден
  Што е Молибден
  Историја на молибден
    Користи молибден
  Процесот на производство
  Молибден рударство
  Молибден Буре
  Молибден жица за телеграфски намалување на апликација
  Молибден имот
  Молибден дисулфид
>Вести и пазари на молибден

Other Products Pages  »

Services Contacts  »

дома>>

Молибден Производи


Онлајн Chinatungsten е специјален молибден производител и извозник во последните 2 децении, имаме обезбедени речиси сите видови на чиста волфрам и молибден производи, на пример, Молибден проводници, молибден барови, молибден Електроди, молибден плочи, молибден плочи, молибден фолии, молибден игли, молибден чамци, молибден Crucibles, молибден диск, TZM и така натаму. 

молибден брод / moly бродмолибден дискот / moly дискmoly wire

Молибден има неплатени електрична и топлинска енергија спроводливи способности и релативно висока затегнувачка цврстина. Во електричната и електронската индустрија, молибден се користи во катоди, катодна поддржува за радар уреди, тековни води за ториум катоди, магнетронно крајот капи, и mandrels за ликвидација волфрам нишки.

Молибден е важно во ракетен индустрија, каде што се користи за висока температура структурни делови, како дизни, водечки рабовите на контролните панели, поддршка vanes, Struts, reentry конуси, лекува-зрачење штитови, топлина тоне, турбина тркала, и пумпи .

Молибден, исто така, е корисен во нуклеарни, хемиски, стакло, и metallizing индустрии. Сервис температури, за молибден легури во примена во градежништвото лак, е ограничен на максимум од околу 1650'C (3000'F). Чиста молибден има добра отпорност на солна киселина и се користи за киселина служба во хемиски процес индустрии.

Се надеваме дека во нашиот веб-сајт може да го најде вистинскиот тип (ови), цртање (s) која може да се задоволат вашите барања. Но, ако не можете да го најдете тоа што ви треба, може да се претвори да не контактирате директно на вашите барања и / или прашања. Може да најдете детали за молибден во http://en.wikipedia.org/wiki/Molybdenum.

Ако имате било каков интерес за нашите производи, Ве молиме слободно контактирајте со нас преку e-mail: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com или по телефон: 86 592 512 9696.

Media Center>   [Information Bank]  [Dictionary of tungsten]  [Products Pictures' Bank]  [Live Video of Processing]  [Videos of Machining]  [Catalogs]
Ours Teams>   [Journey to Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [Outside]  [2008 Spring Festival]  [2009 Xmas]
Chinatungsten Group>   [Tungsten Alloy Supplier]  [CTIA]  [CTIA-EN]  [CTIA-日本語]  [Tungsten Carbides] [Dart Accessories ] [Tungsten Wire]  [Tungsten Bars/Rods]   [Paper Weight] [Tungsten Bar][Tungsten Bar] [Chatroulette] [Tungsten Wikipedia][Tungsten Jewelry]  [Fishing Sinkers] [Tungsten Bucking bars]
    [Tungsten Alloy] [XATCM]  [Infosys] [Pure Tungsten] [Tungsten Heater][Tungsten Powder]  [DartChina Club][Tungsten Copper]
    [Dart Shopping]  [Tungsten Heavy Alloy][Xiamen Tungsten] [Metals Price]

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备05002525号-1
Copyright©1997 - 2017 ChinaTungsten Online All Rights Reserved